Over ons

BeautySnakes.nl is een herptologische en vriendschappelijke samenwerking tussen Gerard Heijnen en Peter van Zwol. Gerard en Peter zijn hobbyisten, zij hebben geen bedrijf. Hieronder stellen ze zich voor.

Gerard Heijnen

"Hi, ik ben Gerard Heijnen en heb al reptielen vanaf 1973. Van kinds af aan was ik al geïnteresseerd in kruipende beesten. Het verzorgen van reptielen begon ooit eens met twee waterschildpadjes. Daarna heb ik salamanders en hagedissen gehouden en in 1975 kwamen de eerste slangen. Het waren Thamnophissen, visetende slangen uit Noord-Amerika. Mijn eerste nakweekdieren waren dan ook Thamnophissen. Vrij spoedig trokken de Elaphes, de huidige Pantherophissen en Lampropeltissen mijn aandacht. Momenteel houd ik samen met mijn vrouw Ineke een keur aan slangen. Je leest er meer over op de website. Voor mij is altijd een grote uitdaging om met nieuwe dieren te kweken".

Peter van Zwol

"Hallo, mijn naam is Peter van Zwol. Ik houd vanaf 1990 reptielen tezamen met mijn vrouw Monique. Ik richt me vooral op slangen, ondersteunt door Monique, die wij elke dag met veel liefde verzorgen. Momenteel probeer ik met bijzondere koningspythons een nieuwe kweeklijn op te zetten. Vroeger hield ik vooral korenslangen in allerlei kleuren en variaties. Ook voor mij is het een enorme uitdaging om met nieuwe soorten te kweken".

BeautySnakes

Gerard en Peter hebben elkaar leren kennen door deze fascinerende hobby en doen sinds 1994 veel dingen samen. In september 2003 zijn hun wegen gescheiden. Maar sinds juni 2007 gaan ze weer samen onder de noemer van BeautySnakes.nl.

Bij ziekte van de dieren, problemen met huisvesting, aankoop dieren en bezoek reptielenbeurzen werken ze samen. Ook de verkoop van nakweekdieren doen ze gezamenlijk. Zij kweken per jaar samen vele honderden dieren na. Alle aangeboden nakweekdieren eten en zijn gezond. Op nakweekdieren geven ze een 100% garantie van een week. Het grote voordeel is dat de bloedlijnen van de gelijke dieren vaak verschillend zijn.

Met deze pagina op Internet proberen ze vooral informatie over hun dieren uit te wisselen met andere reptielenhouders. De contacten van BeautySnakes.nl worden steeds breder. Op dit moment bezoeken zij beurzen in Zweden, Duitsland, België en Nederland.

Kleuren

BeautySnakes.nl heeft gekozen voor de kleuren oranje en blauw. Je ziet deze kleuren op de website, op de etiketten, op de beurstafel en in onze communicatie. De oranje kleur staat voor Nederland. Een kleur waar we trots op zijn. In het buitenland is deze kleur ook direct herkenbaar. De blauwe kleur staat voor water. Water is dynamisch, verfrissend en onmisbaar. Onze samenwerking probeert dit uit te stralen.


Klazienaveen

Klazienaveen - centrum
klazienaveen centrum
 - Klazienaveen -
daar moet je heen.


Counter - 1 jun 2018

Today 140

Yesterday 117

Week 496

Month 3822

All 206914

Currently are 4 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions